Cloud

ICT oplossingen cloud

Cloud

De dag van vandaag wordt het gebruik van een fysieke server niet zo vaak meer gebruikt. Het heeft dan ook een aantal nadelen waaronder verminderde veiligheid, de dure aankoopprijs alsook de energieprijs. Uw data en gegevens opslagen in een cloud is een ideale oplossing waarbij al deze nadelen niet van toepassing zijn. Daarnaast bent u bij een cloud ook gerust dat uw activiteiten overal en altijd zullen functioneren. 

Uw data en gegevens opslagen in een cloud is een ideale oplossing waarbij al de nadelen van een fysieke server niet van toepassing zijn.

Bij ITovate bieden we een breed gamma aan cloud-oplossingen aan. Zo kan u naast een Cloud Server, Backup en Office ook een Webhosting en domeinnaam nemen. Daarnaast bieden we ook een VOIP voor al uw telefonie aan. 

Onafhankelijk

Schaalbaar

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk schaalbaar. 

Correcte prijs

Pay Per Use

U betaalt alleen wat je nodig hebt. Geen overbodige kosten dus. 

Eigen Beheer

Eigen Beheer

Bij ITovate is alles in eigen beheer wat het oplossen van problemen versnelt. 

Cloud Server Itovate

Onze Diensten

Bij ITovate werken we volledig op maat en kan u uw pakket vergroten of verkleinen wanneer u dat wilt. Wij helpen mee zoeken naar de beste en goedkoopste oplossing voor uw specifieke vraag. 

Dat u overal ter wereld met een internet-verbinding in de cloud kan is het grootste voordeel. Daarnaast kan u meerdere apparaten synchroniseren en is ook de kostprijs aanzienlijk minder dan bij een fysieke server. Een cloud kan ook gebruikt worden als automatische backup. 

Bij ITovate werken we volledig op maat waardoor wij voor elk bedrijf een oplossing op maat aanbieden. Wij werken dus niet samen met vaste clouddiensten. Toch zijn er enkele clouddiensten die vaak terugkomen. Zo zijn office365, Adobe en Dropbox vaak terugkerende diensten. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Cloud
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens