Cloud Back-up

Backup Cloud

Cloud Back-up

Een back-up in de cloud is juist hetzelfde als een gewone back-up, alleen op het internet en niet in een fysieke server. Het grote voordeel hiervan is dat u vanaf elk toestel dat verbonden is met het internet een backup kan maken. Zo verkleint u niet alleen de kans op het verliezen van belangrijke documenten, het zorgt er ook voor dat eventuele problemen vanop afstand kunnen opgelost worden. 

Het grote voordeel hiervan is dat je vanaf elk toestel dat verbonden is met het internet een backup kan maken.

ITovate begeleid u graag in de juiste Cloud backup-keuze. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het gewenste aantal backups wordt doorgevoerd en monitoren wij eventuele problemen. Zo kan u als klant volledig ontspannen in de wetenschap dat al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen zijn. 

Onafhankelijk

Schaalbaar

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk schaalbaar. 

Correcte prijs

Pay Per Use

Je betaalt alleen wat je nodig hebt. Geen overbodige kosten dus. 

Eigen Beheer

Eigen Beheer

Bij ITovate is alles in eigen beheer wat het oplossen van problemen versnelt. 

Cloud Server Itovate

Onze Diensten

Bij een back-up van uw bestanden wordt er een kopie genomen van alle bestanden zodat deze kunnen teruggezet worden als er één van deze bestanden verloren is gegaan. U kan een cloud back-up zien als de verzekering van uw bestanden. 

Wanneer u gebruik maakt van onze cloud back-up kan u ITovate altijd contacteren voor het terugzetten van documenten en zelfs websites.  Afhankelijk van de gekozen cloud kan u deze documenten ook met een simpele knop terugzetten. Contacteer ons voor de mogelijkheden. 

Naast een hosting en domeinnaam kan u bij ITovate ook terecht voor een cloud back-up van uw website. Daarnaast werken wij volledig op maat waardoor wij een totaaloplossing kunnen aanbieden die past bij uw bedrijfsorganisatie. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Cloud
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens