Cloud server

Cloud Server

Cloud server

De dag van vandaag wordt het gebruik van een fysieke server niet zo vaak meer gebruikt. Het heeft dan ook een aantal nadelen zoals verminderde veiligheid, de dure aankoopprijs en ook de energieprijs. Uw data en gegevens opslagen in een cloud is dan de ideale oplossing waarbij al deze nadelen niet van toepassing zijn. Daarnaast bent u er bij een cloud server ook zeker van dat uw activiteiten overal en altijd zullen functioneren.

UW DATA EN GEGEVENS OPSLAGEN IN EEN CLOUD IS DE IDEALE OPLOSSING WAARBIJ AL DE NADELEN VAN EEN FYSIEKE SERVER NIET VAN TOEPASSING ZIJN.

Bij ITovate werken we volledig op maat waardoor u een cloud server zal hebben die volledig voldoet aan uw noden zonder dat u een groot en onnodig duur pakket zal moeten nemen. Bovendien hebben wij ook een oplossing voor elk programma en elke software en monitoren wij dagelijks of alles nog goed loopt waardoor u zich daar ook geen zorgen moet om maken. 

Onafhankelijk

Schaalbaar

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk schaalbaar. 

Correcte prijs

Pay Per Use

U betaalt alleen wat u nodig heeft. Geen overbodige kosten dus. 

Eigen Beheer

Eigen Beheer

Bij ITovate is alles in eigen beheer wat het oplossen van problemen versnelt. 

Cloud Server Itovate

Onze Diensten

Een cloud server is een ruimte op het internet die bedrijven gebruiken om hun applicaties op te laten draaien, gegevens op te verwerken en bestanden op te slaan. Het grote voordeel van een cloud server is dat je er met een internetverbinding overal toegang tot hebt. Daarnaast is het ook veilig, goedkoper en vooral ook te synchroniseren met verschillende computers. 

Een server is zowel een computer die bronnen beschikbaar stelt via een netwerk zoals het internet als het programma dat op deze computer draait.

Bij ITovate werken we volledig op maat en kan u uw pakket vergroten of verkleinen wanneer u dat wilt. Wij helpen u de beste en goedkoopste oplossing voor uw bedrijfsorganisatie te vinden. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Cloud
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens