VOIP

Voip verbinding

VOIP

Bij VOIP belt u niet meer via een analoge of digitale lijn zoals je ze bijvoorbeeld bij providers als Telenet of Proximus hebt, maar wel via het internet. Een belangrijk verschil tussen digitaal bellen en internetbellen is dat digitale telefonie is aangesloten op het openbare telefoonnetwerk. U belt dan via deze aansluiting naar andere telefoonnummers, net zoals bij een analoge lijn. Bij internetbellen belt u van en naar verschillende IP-adressen. 

De gesprekskwaliteit bij VOIP is van een veel betere kwaliteit dan bij het oude systeem.

ITovate helpt u naast een goede VOIP-verbinding ook bij het kiezen van de juiste toestellen. Zo kunnen wij voor een totaaloplossing zorgen die gemakkelijk schaalbaar en volledig op maat is. Bovendien helpen wij ook graag bij het instellen van de call flows. 

Onafhankelijk

Schaalbaar

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk schaalbaar. 

Correcte prijs

Pay Per Use

U betaalt alleen wat u nodig heeft. Geen overbodige kosten dus. 

Eigen Beheer

Eigen Beheer

Bij ITovate is alles in eigen beheer wat het oplossen van problemen versnelt. 

Cloud Server Itovate

Onze Diensten

Naast een goede internetverbinding en een telefoon heeft u ook een SIP-account nodig. Hierdoor kan u een telefoonnummer aanvragen dat enkel werkt bij IP-telefonie. Bij ITovate zorgen wij voor een volledige installatie en plaatsing waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Met alle kosten in rekening gebracht is een VOIP-telefonie vaker goedkoper dan de traditionele manier van bellen. Daarnaast is ook de kwaliteit van de telefonie beter. 

Uw digitale VOIP-telefooncentrale kan gemakkelijk gekoppeld worden aan uw mobiel, tablet of laptop. Zo kunnen bijvoorbeeld spraakberichten opgeslagen worden. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Cloud
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens