Webhosting + Domeinnamen

Webhosting Itovate

Webhosting + Domeinnamen

Voor het online zetten van een website of applicatie heeft u een betrouwbare, snelle en veilige webhosting nodig. Wij gaan steeds op zoek naar het meest kwalitatieve aanbod en de meest betrouwbare partners om dit te verwezenlijken. Daarnaast werkt ITovate op maat waardoor u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw specifieke vraag. Of u nu een kleine website met één pagina of een grote webshop met meer dan driehonderd pagina’s beheert, ITovate biedt een passende oplossing. 

Daarnaast werken wij bij Itovate op maat waardoor u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw specifieke vraag.

Naast een webhosting heeft u natuurlijk ook een domeinnaam nodig. Want zonder online adres (domeinnaam) kan u online niet gevonden worden. Wij staan u bij in de zoektocht naar de beste mogelijkheden. Alle domeinnamen kunnen gekoppeld worden aan een hosting. Deze koppeling wordt door ITovate doorgevoerd. U hoeft zich hier verder geen zorgen over te maken.

Onafhankelijk

Schaalbaar

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk schaalbaar. 

Correcte prijs

Pay Per Use

U betaalt alleen wat u nodig heeft. Geen overbodige kosten dus. 

Eigen Beheer

Eigen Beheer

Bij ITovate is alles in eigen beheer wat het oplossen van problemen versnelt. 

Cloud Server Itovate

Webhosting

Een webhosting is een andere term voor het huren van een deel op een server dat verbonden is met het wereldwijde web. Wie een website wil die op het internet aangesloten is, zal dus altijd een webhosting nodig hebben. Bijgevolg is een webhosting een jaarlijks terugkerende kost. 

Het installeren van een WordPress omgeving op onze hostingspakketten is geen enkel probleem. Wij adviseren u graag welk hostingspakket het beste bij u past.

Er staat geen limiet op het registreren van een domeinnaam. Wij raden zelfs aan om verschillende variaties van uw bedrijfsnaam te registreren. Dit om toekomstige concurrentie in zoekresultaten zo klein mogelijk te houden. Daarnaast is het ook slim om zowel de .be, .nl als de .com te registreren. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Cloud
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens