Project Sclouds

Itovate wifi

Project Sclouds

Sinds eind Juni heeft Sclouds hun intrek genomen in hun prachtig gloednieuw kantoor. Samen met Elektricien Thomas Maryns – Elinova BV heeft ITovate het volledige kantoor mogen voorzien van zowel een bekabeld, als draadloos netwerk.

Wifi Installatie

Hierbij is er gekozen voor een volledige uitwerking met Ubiquiti materiaal, zodat we een optimale Wifi dekking kunnen garanderen en een makkelijke gebruiksconsole met de nodige informatie over het netwerk. Het netwerk is schaalbaar opgebouwd, dit zodat de klant makkelijk kan uitbreiden in de toekomst.

Voor de Wifi is er gekozen voor zowel een zakelijke, als een guest Wifi te voorzien. Hierbij kunnen bezoekers surfen zonder dat er een toegang is naar de interne gegevens van de klant. Wij bij ITovate raden dit dan ook bij elke klant aan om zo de security te verbeteren.

IT Vlaams Brabant

Camera's

Als tweede project hebben we ook de gevraagde ruimtes voorzien van de nodige camera’s. Deze zijn ook van Ubiquiti zodat alles in een systeem kunnen verwerken en de klant maar een console dient te gebruiken voor zowel zijn netwerk, als zijn camerabeelden te kunnen constateren. Om dit af te sluiten hebben we ook een Ubiquiti deurbel geplaatst. Door deze bel kan men van waar dan ook zien wie er aan de deur staat en indien gewenst een boodschap op de display van de bel laten komen.

Conference systeem

Als laatste onderdeel van dit aangename project hebben we de vergaderzaal mogen voorzien van een zeer mooi conference systeem. Hiervoor hebben we gekozen voor een systeem waarbij we de camera mooi boven de tv kunnen wegwerken. Deze kan ook via afstandsbediening gedraaid worden naar de gewenste persoon of plaats in de ruimte.

Voor de speaker hebben we gekozen om deze onder de tv te hangen om zo de ruimte via ideaal geluid te verzien tijdens de vergadering. De microfoon en aansluitingen voor laptop, tablet of smartphone hebben we mooi onder en boven de vergadertafel weggewerkt zodat er geen vervelende kabel is de weg liggen.

 

Project sclouds
Itovate wifi

We zijn zeer trots op deze uitwerking en willen graag Senne Claeskens van Sclouds bedanken voor het vertrouwen en Thomas Maryns van Elinova voor het zeer vakkundig samenwerken.

Wenst u ook een betrouwbaar netwerk en stabiele Wifi over heel uw kantoor? ITovate helpt u hier graag verder mee! U kan ons contacteren via de contact pagina of stuur gerust een mailtje naar info@itovate.be

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens