Services

Services Itovate

Services

Het optimaliseren en beveiligen van IT-infrastructuur is één van onze passies en één van de redenen dat wij met ITovate gestart zijn. U kan dan ook bij ons terecht voor al uw grote maar ook kleine problemen. Onze ICT services gaan van het plaatsen van hardware en een netwerk tot het advies geven en installeren van software. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een ICT freelancer aan te nemen.  

U kan bij ons terecht voor al uw grote maar ook kleine ICT problemen. Elke klant is even belangrijk voor ITovate.

Wij helpen u graag bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en het optimaliseren van uw IT-infrastructuur. Ook geven we graag advies om uw bedrijf beter te beveiligen of zoeken we naar de software die uw bedrijf nog efficiënter gaat maken. 

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Een persoonlijk contact met de klant vinden wij bij ITovate zeer belangrijk.

Meedenkend

Meedenkend

Wij denken graag met onze klant mee naar de beste oplossing. 

Flexibel

Door flexibel te werken kunnen wij precies op maat van de klant werken. 

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

Onze Diensten

ITovate biedt ook de mogelijkheid om ICT freelancer bij u op het bedrijf te laten langskomen zodat advies op de juiste manier wordt toegepast. Zo bent u verzekerd voor een ideale werking op de lange termijn. 

Om u volledig te ontlasten zodat u zich kan concentreren op de core business van uw bedrijf, heeft ITovate een totaalconcept ontworpen waarbij u alle ICT services aangeboden krijgt voor een vaste prijs. Ontdek hier de mogelijkheden. 

Door de vele verschillende profielen die wij in ons team hebben kunnen wij op elke vraag omtrent ICT een antwoord of gepast advies aanbieden. Dit kan gaan van de juiste software of hardware  aanbieden tot de beste beveiliging of een goede netwerkverbinding installeren. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Services
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens