Audit

Services Itovate

Audit

Het optimaliseren en beveiligen van uw IT-infrastructuur is één van onze passies en één van de redenen dat wij met ITovate gestart zijn. Om een optimale aanbeveling te doen starten we best met een audit. In deze IT audit stellen we de sterke en zwakke punten van uw IT-infrastructuur vast en laten we zien waar er kansen zijn om te optimaliseren.

In deze IT audit leggen we dan de sterke en zwakke punten van uw IT-Infrastructuur vast en laten we zien waar wij kunnen optimaliseren. 

De IT audit van ITovate is zeer compleet en neemt dan ook zowel het netwerk, de hardware, de software en zelfs de beveiliging mee op in de analyse. Na deze audit hebt u een duidelijk plan in handen met wat er beter kan qua IT in uw bedrijf.

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Een persoonlijk contact met de klant vinden wij bij ITovate zeer belangrijk.

Meedenkend

Meedenkend

Wij denken graag met onze klant mee naar de beste oplossing. 

Flexibel

Door flexibel te werken kunnen wij precies op maat van de klant werken. 

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

Onze Diensten

Na een complete audit zitten we graag met u samen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om de IT-infrastructuur te verbeteren. Wij hebben namelijk voor elk probleem een oplossing. U bent na een audit echter niet verplicht om de optimalisatie door ITovate te laten doorvoeren. 

De prijs van de audit is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het aantal werknemers. U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U kan daarnaast ook alleen een security audit laten doorvoeren. 

Wij brengen uw volledige IT-infrastructuur in beeld. Dit gaat van het netwerk tot de software die u gebruikt. Wij gaan voor zowel een optimalisatie van de productiviteit als het financiële plaatje. Wij merken namelijk dat er vaak nog te veel wordt uitgegeven aan IT omdat deze niet geoptimaliseerd is. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Services
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens