Consultancy

Services Itovate

Consultancy

Heeft u intern af en toe een IT-medewerker nodig of iemand die het bestaande team kan bijstaan, maar heeft u geen werk voor een vaste werknemer? Dan kan u bij ons een IT-consultant aannemen die op vaste tijdstippen langskomt. Heeft u iemand nodig voor één dag per maand? Geen probleem! ITovate biedt de juiste man voor de job. Contacteer ons voor alle consultancy mogelijkheden.

Itovate werkt volledig op maat en draagt persoonlijk contact hoog in het vaandel. Onze medewerkers voelen aan als uw medewerkers.

ITovate werkt volledig op maat. Wij zoeken dan ook aan de hand van de opdracht naar een profiel dat matcht met uw bedrijf. Ons doel is dan ook dat onze medewerker aanvoelt als uw medewerker.

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Persoonlijk contact met de klant vinden wij bij ITovate zeer belangrijk.

Meedenkend

Meedenkend

Wij denken graag met onze klant mee naar de beste oplossing. 

Flexibel

Door flexibel te werken kunnen wij precies op maat van de klant werken. 

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

Onze Diensten

U kan de werknemer alles laten doen wat binnen het vakgebied van ICT valt. Behoort het onderwerp of de vraag niet tot zijn kennisdomein, dan kan deze terugvallen op ITovate waar we voor elke vraag een passend antwoord klaar hebben. Dit zorgt ervoor dat u meer dan alleen een werknemer aanneemt. 

Onze consultancy diensten zijn zo flexibel dat u altijd een werknemer een dag extra of minder kan laten komen. Wij groeien graag met u mee. 

ICT Freelancing geeft je de mogelijkheid om te groeien op uw eigen tempo zonder dat u een grote investering van een vaste werknemer moet doen. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Services
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens