Managed Services

Services Itovate

Managed Services

Onze ICT Managed Services is een totaalpakket waarbij wij u en uw bedrijf volledig ontlasten op vlak van ICT. Wij nemen namelijk het volledige onderhoud en de beveiliging op ons maar maken ook back-ups en zorgen voor de updates van uw software. Bij deze service wordt alles voor u geregeld en hoeft u zich dankzij onze 24/7 monitoring verder geen zorgen te maken over uw ICT.

Wij groeien graag samen met u en uw bedrijf mee waardoor deze onderhoudsabonnementen zeer flexibel zijn.

Wij dragen persoonlijk contact en een vlotte service hoog in het vaandel. Daarom werken wij met een zeer snel en effectief ticketing systeem. Hierdoor kunnen uw werknemers elk probleem rechtstreeks melden waardoor wij meteen goed geïnformeerd zijn en de efficiëntie van uw bedrijf omhoog gaat.

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Persoonlijk contact met de klant vinden wij bij ITovate zeer belangrijk.

Meedenkend

Meedenkend

Wij denken graag met onze klant mee naar de beste oplossing. 

Flexibel

Door flexibel te werken kunnen wij precies op maat van de klant werken. 

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

Onze Diensten

Alle ICT problemen vallen binnen de managed services. Alle problemen zullen dan ook door ITovate opgelost worden. In sommige gevallen kunnen er uitzonderingen zijn, maar deze zijn vooraf afgesproken en contractueel vastgelegd. ITovate zal zich bijvoorbeeld niet bezighouden met de IT van een productiemachine.

Bij ITovate zijn we zowel flexibel bij de groei van uw bedrijf als bij het opzeggen van onderhoudsabonnementen voor uw ICT. U kan dus maandelijks deze managed services opzeggen. 

Managed Services is een totaalpakket waardoor al uw ICT geregeld is u zich over de ICT geen zorgen meer hoeft te maken. Daarnaast zal op de lange termijn managed services veel goedkoper uitkomen omdat uw IT-infrastructuur professioneel onderhouden is. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Services
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens