Monitoring

Services Itovate

Monitoring

Eén van de sterktes van ITovate is de 24 uur op 24 monitoring en dat 7 dagen op 7 dagen. Zodra er een probleem optreed kunnen wij dit detecteren en meteen oplossen. Zo mag u er zeker van zijn dat uw activiteiten overal en altijd zullen functioneren. Op deze manier nemen we alle zorgen van u en uw bedrijf weg zodat u zich kan focussen op andere belangrijke taken.  

Zo mag u er zeker van zijn dat uw activiteiten overal en altijd zullen functioneren.

Monitoring van heel uw IT-infrastructuur behoort ook standaard tot de Managed Services waarbij we alle ICT van uw bedrijf overnemen en beheren. Zo hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de technische kant van het verhaal. Kijk hier voor meer informatie. 

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Persoonlijk contact met de klant vinden wij bij ITovate zeer belangrijk.

Meedenkend

Meedenkend

Wij denken graag met onze klant mee naar de beste oplossing. 

Flexibel

Door flexibel te werken kunnen wij precies op maat van de klant werken. 

luis villasmil 4V8uMZx8FYA unsplash

Onze Diensten

Het detecteren van virussen behoort ook tot het pakket van monitoring van ITovate. Naast het detecteren zullen wij er ook voor zorgen dat deze vakkundig worden verwijderd. 

Als wij binnen onze monitoring een probleem detecteren dan zullen wij dit meteen behandelen of doorgeven aan de juiste persoon. Wie welk probleem oplost wordt op voorhand besproken. Bij onze Managed Services worden bijna alle problemen door ons ook meteen behandeld. 

Een deel van het monitoren bestaat ook uit het updaten van software en ervoor zorgen dat u altijd over de laatste versie van uw software beschikt. Voor elke update wordt er ook een back-up gemaakt om verlies van data te voorkomen. Sommige updates hebben namelijk niet altijd het gewenste resultaat. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Services
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens