IT-monitoring & IT-rapportering

It Monotoring

IT-monitoring

Voor een goede werking van uw IT omgeving te garanderen is het aangeraden dat uw netwerkomgeving voortdurend in de gaten wordt gehouden. Dit wordt gedaan doormiddel van een monitoring software. Deze software gaat ervoor zorgen dat uw systemen zoals servers, firewall, computers 24 op 7 worden gemonitord.

Met de monitoring service van ITovate bieden we een totaal zicht op de prestaties en de structuur van uw IT netwerk. Deze service is noodzakelijk voor een optimale werking van uw netwerk. Via ons cloud dashboard worden al uw apparaten voortdurend in de gate gehouden en kunnen we tijdig problemen opsporen nog voor deze ernstige schade kunnen toebrengen aan de werking van uw bedrijf.

Welke toestellen en services kunnen we allemaal monitoren?

Monitoring kan gaan van servers tot individuele computers, maar ook van netwerktoestellen zoals switchen, Wifi en firewalls. Services worden zeker ook niet vergeten, hierbij denken we dan aan cloud services back-ups en netwerkverbindingen. Het monitoringsysteem van ITovate is zeer uitgebreid.

Afbeelding12

Wat wordt er dan gemonitord?

Wat zijn de voordelen van monitoring?

Afbeelding123

IT monitoring door ITovate

Uw IT systemen laten monitoren door een externe partner zorgt ervoor dat uw systemen optimaal draaien en dat u en uw team zich beter kunnen focussen op de hoofdtaken van het bedrijf.

Wenst u meer info over het monitoren van uw IT netwerk, connacteer ons op info@itovate.be of via onze website www.itovate.be

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens