Netwerk

Infrastructuur

Easy solutions
to your tech
problem

Have any question?
Netwerk

Netwerk

Wij begrijpen bij ITovate heel goed dat een snel en veilig netwerk essentieel is voor de werking van uw onderneming. Wij werken dan ook uitsluitend met kwalitatieve producten en betrouwbare partners om dit te verzekeren. Ook de beveiliging van een draadloos netwerk is een belangrijke kwestie om te voorkomen dat anderen inbreken op uw netwerk of apparatuur. Ook dit wordt volledig verzorgd door ITovate. U kan bijgevolg met een gerust hart ondernemen.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en betrouwbare partners die veiligheid en efficiëntie garanderen.

Bij ITovate kan u naast een eenvoudig wifi-netwerk ook een tweede en zelfs derde wifi-netwerk door ITovate laten installeren. Zo kan u bijvoorbeeld een apart wifi-netwerk voor uw personeel en uw klanten installeren. Ook het verbinden van servers en clients is mogelijk. 

Infrastructuur it op maat

Op maat

Bij Itovate werken we volledig op maat volgens uw noden en wensen. 

IT kwaliteit

Kwaliteit

Wij werken enkel samen met de meest kwalitatieve producten. 

Correcte prijs

Correcte Prijs

Onze formule is volledig op maat dus u zal geen onnodige kosten betalen. 

Netwerk Itovate

Wat doen we?

Accessproviders zijn bedrijven die hun klanten toegang verlenen tot het internet. Zij zorgen er dus voor dat u op het internet kan. ITovate gaat altijd samen met de klant op zoek naar de beste en goedkoopste oplossing. Wij zijn niet gebonden aan een vaste provider. 

De snelheid van het het internet is afhankelijk van verschillende factoren. En op sommige factoren hebben we helaas weinig invloed, zoals bijvoorbeeld de servers of de snelheid van de websites die we bezoeken. Op het plaatsen van de juiste routers en kabels en het aankopen van de juiste bandbreedte internet hebben we wel invloed. Daar is ITovate specialist.

Hoewel WPA een zeer veilige beveiliging is, is WPA2 een nog meer geavanceerde encryptietechniek die nog veiliger is. Bij het installeren van de techniek is het van belang om al de wifi-netwerken een update te geven. Een professionele begeleiding wordt aangeraden. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

IT- Infrastructuur
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens