Servers

IT Infrastructuur scaled

Servers

Hoewel wij onze klanten graag helpen bij het plaatsen en onderhouden van fysieke servers raden wij toch een cloud server of een server in het datacenter aan. Dit is niet alleen sneller beschikbaar, het is ook veiliger en geeft je de zekerheid dat uw activiteiten overal en altijd zullen functioneren. Een stroompanne zal geen invloed of schade geven. Daarnaast heeft ook de stijgende energieprijs geen invloed op je kosten. 

Bij Itovate ontzorgen we je van alle zorgen door de server 24 op 24 te monitoren en eventuele problemen meteen op te lossen.

Naast het plaatsen, monitoren en onderhouden van je server, kan je bij Itovate ook terecht voor de beveiliging van je servers. Wij werken hiervoor met enkele erkende partners samen.

Infrastructuur it op maat

Op maat

Bij Itovate werken we volledig op maat volgens u noden en wensen. 

IT kwaliteit

Kwaliteit

Wij werken enkel samen met de meest kwalitatieve producten. 

Correcte prijs

Correcte Prijs

Onze formule is volledig op maat dus u zal geen onnodige kosten betalen. 

Servers 1

Wat doen we?

Een cloud server is een ruimte op het internet die bedrijven gebruiken om hun applicaties op te laten draaien, gegevens op te verwerken en bestanden op te slaan. Het grote voordeel van een cloud server is dat je er met een internetverbinding overal toegang tot hebt. Daarnaast is het ook veilig, goedkoper en vooral ook te synchroniseren met verschillende computers.

Een server is zowel een computer die bronnen beschikbaar stelt via een netwerk zoals het internet als het programma dat op deze computer draait.

Bij ITovate werken we volledig op maat en kan u uw pakket vergroten of verkleinen wanneer u dat wilt. Wij helpen u de beste en goedkoopste oplossing voor uw bedrijfsorganisatie te vinden. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

IT- Infrastructuur
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens