Security

Security

Easy solutions
to your tech
problem

Have any question?
Wat is Emotet

Security

Het beveiligen van uw IT-infrastructuur is van levensbelang voor uw bedrijf. Er zijn namelijk heel wat hackers die op zoek gaan naar gevoelige bedrijfsgegevens. ITovate zorgt voor de monitoring en opvolging  24 op 24 en dat 7 op 7. Zo hoeft u zich als klant geen zorgen te maken over beveiliging, mogelijke hacks of gestolen bedrijfsinformatie. ITovate is bovendien een erkende partner van Kaspersky waardoor wij de hoogste graad van security kunnen aanbieden. . 

ITovate zorgt voor een monitoring en opvolging van 24 op 24 en dat 7 op 7.

ITovate stelt alles in het werk om alle mogelijke gevaren af te dichten tegen het hedendaagse gevaar. Door een constante bijscholing mag u er zeker van zijn dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en gevaren. Daarnaast werken wij volledig in de cloud waardoor wij vanop afstand kunnen monitoren. U heeft geen beheersserver meer nodig. 

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij steeds de beste oplossing aanbieden. 

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid

Constante monitoring en opvolging 24/7.

Up to date

Up to date

Door een constante bijscholing zal al uw software en hardware steeds beschermd zijn tegen elk nieuw virus.

Security VPN

Onze Diensten

Cybercrime is een groot probleem dat helaas alleen maar groter gaat worden. Een goede beveiliging tegen deze criminelen is dan ook uitermate belangrijk! U wilt namelijk niet dat de gegevens van uw klanten gestolen worden. Zeker bij webshops en online betalingen is een extra beveiliging vereist. 

Een virusscanner of antivirus zorgt ervoor dat virussen geen kans krijgen om schade aan te richten op uw hardware zoals een computer, server of zelfs printer. Bij ITovate werken we samen met Kaspersky

ITovate gebruikt verschillende technieken en softwares om alle virussen en andere bedreigingen eruit te halen. Dit doen we 24 op 24 en 7 op 7 zodat u altijd beschermd bent en niet moet wakker liggen van mogelijke hacks en virussen.

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Security
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens