Antivirus

Security

Easy solutions
to your tech
problem

Have any question?
Wat is Emotet

Antivirus

Het beveiligen van uw IT-infrastructuur is van levensbelang voor uw bedrijf. Er zijn namelijk hackers die op zoek gaan naar gevoelige bedrijfsgegevens. ITovate zorgt dan ook voor een antivirus met monitoring en opvolging 24 op 24 en dat 7 op 7. Zo hoeft u zich als klant geen zorgen te maken over beveiliging, mogelijke hacks en virussen. ITovate is een erkende partner van Kaspersky.

ITOVATE ZORGT VOOR EEN MONITORING EN OPVOLGING 24 OP 24 EN DAT 7 OP 7.

ITovate stelt alles in het werk om alle mogelijke gevaren af te dichten tegen het hedendaagse gevaar. Door een constante bijscholing mag u er zeker van zijn dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en gevaren. Daarnaast werken wij volledig in de cloud waardoor wij vanop afstand alles kunnen monitoren. U heeft geen beheersserver meer nodig. 

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij steeds de beste oplossing aanbieden. 

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid

Constante monitoring en opvolging 24/7.

Up to date

Up to date

Door een constante bijscholing zal al uw software en hardware altijd beschermd zijn tegen elk nieuw virus.

Security VPN

Onze Diensten

De dag van vandaag kan een website, cloud of software niet zonder antivirus. Er worden namelijk alleen al op onze en alle andere websites dagelijks honderden pogingen gedaan door computerbots om gevoelige informatie los te krijgen. Gelukkig biedt ITovate een perfecte oplossing. 

Een virusscanner of antivirus zorgt ervoor dat virussen geen kans krijgen schade aan te richten op uw hardware zoals een computer, server of zelfs printer. Bij ITovate werken we samen Kaspersky

ITovate gebruikt verschillende technieken en softwares om alle virussen en andere bedreigingen eruit te halen. Dit doen we 24 op 24 zodat u altijd beschermd bent en niet moet wakker liggen van mogelijke hacks of virussen.

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Security
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens