Back-up

Security

Easy solutions
to your tech
problem

Have any question?
Backup Cloud

Back-up

Een back-up in de cloud is juist hetzelfde als een gewone back-up, alleen op het internet en niet in een fysieke server. Het grote voordeel hiervan is dat u vanaf elk toestel dat verbonden is met het internet een back-up kan maken. Zo verkleint u niet alleen de kans op het verliezen van belangrijke documenten, het zorgt er ook voor dat eventuele problemen vanop afstand kunnen opgelost worden. 

HET GROTE VOORDEEL IS DAT U VANAF ELK TOESTEL DAT VERBONDEN IS MET HET INTERNET EEN BACK-UP KAN MAKEN.

ITovate begeleidt u graag in de juiste Cloud back-up-keuze. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het gewenste aantal back-ups wordt doorgevoerd en monitoren wij eventuele problemen. Zo kan u als klant volledig ontspannen in de wetenschap dat al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen zijn. 

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij steeds de beste oplossing aanbieden. 

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid

Constante monitoring en opvolging 24/7.

Up to date

Up to date

Door een constante bijscholing zal al uw software en hardware altijd beschermd zijn tegen elk nieuw virus.

Security VPN

Onze Diensten

Bij een back-up van uw bestanden wordt er een kopie genomen van alle bestanden zodat deze kunnen teruggezet worden als er één van deze bestanden verloren is gegaan. U kan een cloud back-up zien als de verzekering van uw bestanden. 

Wanneer u gebruik maakt van onze cloud back-up kan u ITovate altijd contacteren voor het terugzetten van documenten en zelfs websites.  Afhankelijk van de gekozen cloud kan u deze documenten ook met een simpele knop terugzetten. Contacteer ons voor de mogelijkheden. 

Naast een hosting en domeinnaam kan u bij ITovate ook terecht voor een cloud back-up van uw website. Daarnaast werken wij volledig op maat waardoor wij een totaaloplossing kunnen aanbieden die past bij uw bedrijfsorganisatie. 

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens