VPN

Security

Easy solutions
to your tech
problem

Have any question?
Wat is Emotet

VPN

Thuiswerken is na Covid-19 nog altijd zeer populair in België en Nederland. Toch gebeurt dit zelden in een veilige omgeving of met een veilige verbinding. De oplossing hiervoor is een veilige VPN-verbinding. Daarnaast geeft een goede VPN-verbinding de mogelijkheid om van thuis uit te werken en ook toegang te hebben tot de servers van het hoofdkantoor. 

Van thuis uit werken is alleen veilig met een veilige verbinding en netwerk. Een VPN-verbinding biedt hierbij de oplossing.

Een veilige verbinding tussen het interne netwerk van uw bedrijf en de externe netwerken van uw personeel is zeer belangrijk. Een VPN-verbinding is in dat geval een kostenbesparende maatregel die ook zeer effectief is. De volledige installatie op zowel het bedrijf als bij de werknemers thuis neemt ITovate op zich. 

Onafhankelijk

Onafhankelijk

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij steeds de beste oplossing aanbieden. 

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid

Constante monitoring en opvolging 24/7.

Up to date

Up to date

Door een constante bijscholing zal al uw software en hardware altijd beschermd zijn tegen elk nieuw virus.

Security VPN

Onze Diensten

Een VPN-verbinding heeft geen enkele beperking en is juist een versterking van uw gehele beveiliging. U zal alles kunnen doen wat u voordien deed maar dan een stuk veiliger. 

Uw werknemer activeert de VPN alleen tijdens het gebruik van software of op de hardware van het bedrijf. Er gelden dus dezelfde voorwaarden en regels als bij het werken op kantoor zelf. 

Een VPN verbergt ook uw IP-adres, zodat anderen u niet kunnen volgen. Dit kan door uw internetverkeer te versleutelen met een code die niet te breken is. U zal dus anoniem op het internet of servers van uw netwerk kunnen navigeren. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Security
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens