Storage

Infrastructuur

Easy solutions
to your tech
problem

Have any question?
Servers 1

Storage

Data is uiterst belangrijk geworden in onze maatschappij. We creëren dan ook heel wat data. Denk hierbij aan gearchiveerde documenten, e-mail bijlagen en zelfs back-ups maar ook heel wat gegevens van klanten. Zonder een externe opslagruimte gaat de opslag op uw desktop of laptop zeer snel verbruikt zijn. ITovate zorgt voor een veilige plek waar al deze data kan opgeslagen worden. Dit kan zowel op een server als in de cloud. Het grote voordeel van de cloud storage is vooral de bereikbaarheid. U kan namelijk vanaf elk toestel bij de data-opslag. 

ITovate zorgt voor een veilige plek waar al deze data kan opslagen worden en dat u vanaf elk toestel toegang heeft tot deze data.

Wij werken voor onze klanten volledig op maat. Dit kan gaan van vragen omtrent SAN of NAS of wanneer alleen een dropbox of private cloud nodig is. Wij  bieden een oplossing op maat afhankelijk van de nodige opslagruimte. Ook voor grotere dataverwerkers die heel wat rekenkracht nodig hebben kunnen wij een oplossing aanbieden. 

Infrastructuur it op maat

Op maat

Bij ITovate werken we volledig op maat volgens uw noden en wensen. 

IT kwaliteit

Kwaliteit

Wij werken enkel samen met de meest kwalitatieve producten. 

Correcte prijs

Correcte Prijs

Onze formule is volledig op maat dus u zal geen onnodige kosten betalen. 

Netwerk

Wat doen we?

Cloud-opslag is een dienst waarmee u gegevens kan opslaan door deze via het internet of andere netwerken over te brengen naar een offsite opslagsysteem. Het grote voordeel van cloud-opslag is dat u deze van elke computer met internet kan raadplegen. Zo is dropbox een goed voorbeeld van een cloudopslagdienst. 

Het verzamelen van data en bijhouden van data kan zeer belangrijk zijn naar klanten en marketing toe. Bijhouden wanneer een klant jarig is of opzoeken wat hij twee jaar geleden precies gekocht heeft wordt als normaal beschouwd. Daarom moet de IT-infrastructuur de toenemende groei aankunnen en moet u als bedrijf meteen voor de juiste partner zoeken. 

Big Data is het verwerken van grote hoeveelheden informatie op een gestructureerde manier zonder dat hier veel menselijke werkuren aan besteed worden. Het automatiseren van deze gegevensstroom vraagt heel wat rekenkracht. Er zijn dan ook enkele tools zoals Hadoop, Apache Spark en Kafka die je hiervoor kan gebruiken. Wij bespreken graag de beste oplossing met u. 

Gratis Offerte

Vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

IT- Infrastructuur
Bedrijfsinformatie
Contact Informatie

Free Audit

ITovate

Laat een gratis audit maken door Itovate en ontdek wat er nog nodig is

Algemene Informatie
Hardware
Software
Security
Gegevens